Cím: 7624 Pécs, Szent István tér 17.
Email: info@vikingosblancos.hu
Adószám: 18283509-1-02
Alapítva 2012-ben

Slide Title 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas pulvinar nibh purus, eget convallis erat efficitur eget.

Read More

Slide Title 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas pulvinar nibh purus, eget convallis erat efficitur eget.

Read More

Hala Madrid y nada más…

A Fehér Vikingek Real Madrid Szurkolói Egyesületet 2012-ben alapította néhány lelkes baranya megyei madridista, amelyet még abban az évben hivatalos szurkolói klubként is elismert a Real Madrid. Csoportunk három fő tevékenysége a találkozók valamint meccsnézések szervezése, szurkolói foci és Real Madrid meccsek helyszíni megtekintése. A fehér vikingekről számos cikk jelent meg a hazai és nemzetközi sajtóban: cikkeztek a madridi AS hasábjain megalakulásunkról, első csoportos utazásunkról, részvételünkről egy nemzetközi találkozón, a szintén madridi MARCA-n focicsapatunk szászvári szerepléséről, a realmadrid.com-on egy másik csoportos utazásunkról, a pecsma.hu-n arról, hogy kiknek szurkolnak a pécsiek, valamint a bamán is lehetett olvasni rólunk.

 

Csatlakozási információk

Várjuk elsősorban pécsi, illetve baranya megyei madridisták jelentkezését (távolabbi lakhely nem kizáró ok), akik szívesen lennék tagjai a Real Madrid egyik hivatalos szurkolói klubjának, szívesen részt vennének egyesületünk programjain, szívesen hozzájárulnának egyesületünk gyarapodásához. Az egyesülethez bárki csatlakozhat, aki elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el annak alapszabályát. További tájékoztatást  e-mailben (info@vikingosblancos.hu) lehet kérni.

Közös meccsnézések, találkozók

Számos, kisebb-nagyobb létszámú közös pécsi meccsnézésen vagyunk túl, többek között egy Manchester Utd. elleni BL találkozón, ahol a MU pécsi csoportjával együtt néztük a két csapat meccsét, valamint egy, az Urániában megtekintett Clásicón. A meccsek után a látottak átbeszélésével, és egyéb jóságokkal – pl csocsó – múlatjuk az időt. Találkozóinkon természetesen a Real Madrid a fő téma, különböző madridista ereklyék bemutatása mellett.

 

Madridista foci

Egyesületünk egyik kiemelt célja egy olyan focicsapat megalakítása, amellyel különböző szurkolói tornákon veszünk részt. Alkalmi csapatunk részt vett a szlovákiai Real Madrid szurkolói klub által rendezett eseményen, illetve egy szászvári tornán is, több-kevesebb sikerrel. Állandó csapatunk alakulóban van, így várjuk azok jelentkezését, akik szívesen játszanának egy madridista csapatban. 2017 nyarán megrendeztük az I. Viking Kupa elnevezésű tornát, amelyen öt U11-es és tizenegy felnőtt csapat vett részt.

 

Utazások

Egyesületünk megalakulása óta számos meccsen voltak jelen tagjaink, köszönhetően annak, hogy a hivatalos szurkolói kluboknak lehetőségük van belépőjegyeket igényelni a Real Madridtól. A “dicsőségistán” olyan mérkőzések szerepelnek, mint a 2014-es lisszaboni, a 2016-os milánói és a 2017-os cardiffi BL-döntők, 2013-as és 2014-es Copa del Rey döntők, számos El Clásicó (mind Barcelonában, mind Madridban), derbik a városi rivális Atlético Madrid ellen, bajnoki meccsek és BL meccsek (többek között Münchenben, Dortmundban, Gelsenkirchenben, Baselben, Torinóban, Nápolyban és Koppenhágában). Néhány szerencsés tagunk kezet rázhatott a legendás Emilio Butragueñoval is, egy rögtönzött Bernabeu-túra során. Egyesületünk tagjai között vannak rutinos utazók, akik bőven tudnak információkkal szolgálni a meccsekre történő utazások kapcsán.